Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:aendret_lokalitetskort

Ændret lokalitetskort

Se kortet HER!

Der er en enkelt større ændring i områdeinddelingen. Tidligere var Flyndersø (FS) kun angivet som et delområde indenfor Korshage (KH). Det har givet anledning til en del forvirring. Nogle obs er indrapporteret med KH som lokalitet og andre med FS, selvom der faktisk er tale om de samme fugle. For at gøre efterbehandlingen i forbindelse med årsrapporterne nemmere, vil vi derfor bede om at man fremover skelner mellem de to lokaliteter og ikke betragter Flyndersø som en del af Korshage.

Derudover er der nogle praktiske småændringer. KH-området udvides en smule, således at obs fra området N og Ø for Øretanggård og Korshagegård nu med god samvittighed kan indrapporteres under KH. Højsandet (HS) omfatter nu hele området langs stien fra Rørvig og helt frem til den sydlige P-plads ved Dybesø. Dybesø-området (DS) reduceres tilsvarende.

Endelig har vi af forskellige grunde stadig en række delområder, som man kan anvende i forbindelse med indtastning af obs i DOFBasen: Langesømosen (LSM), Rørvig Havn (RØH), Skredbjerg (SKB), Skærby Plantage (SKP) og Vangen (VAN). Husk at man i DOFbasen også kan angive den helt præcise placering, hvis dette skønnes fornuftigt.

Der er derudover tale om en teknisk opdatering således at kortet nu er i en væsentlig bedre opløsning end tidligere. Samtidig skulle det også gerne fungerer bedre på en lille skærm, som f.eks. en SmartPhone.

Endelig er det stadig muligt at downloade en pdf-version velegnet til udprintning.

p.b.v.
KES

PS: Hvis man ønsker at sammenligne med den gamle udgave, kan den downloades: HER

Diskussion

, 2017/01/27 10:44
Og PDF udgaven kan også bruges til at zoome ind på - hvis man se detaljer - rigtig godt.
Du kunne skrive en kommentar hvis du var logget ind.
blog/aendret_lokalitetskort.txt · Sidst ændret: 2017/01/17 18:11 af kes