Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:aendret_lokalitetskort

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
blog:aendret_lokalitetskort [2017/01/17 17:44]
kes
blog:aendret_lokalitetskort [2017/01/17 18:11]
kes
Linje 9: Linje 9:
 Endelig har vi af forskellige grunde stadig en række delområder, som man kan anvende i forbindelse med indtastning af obs i DOFBasen: Langesømosen (LSM), Rørvig Havn (RØH), Skredbjerg (SKB), Skærby Plantage (SKP) og Vangen (VAN). Husk at man i DOFbasen også kan angive den helt præcise placering, hvis dette skønnes fornuftigt. Endelig har vi af forskellige grunde stadig en række delområder, som man kan anvende i forbindelse med indtastning af obs i DOFBasen: Langesømosen (LSM), Rørvig Havn (RØH), Skredbjerg (SKB), Skærby Plantage (SKP) og Vangen (VAN). Husk at man i DOFbasen også kan angive den helt præcise placering, hvis dette skønnes fornuftigt.
  
-Der er derudover tale om en teknisk opdatering således at kortet nu er i en væsentlig bedre opløsning end tidligere. Samtidig skulle det også gerne fungerer bedre på små skærme, som f.eks. en SmartPhone.+Der er derudover tale om en teknisk opdatering således at kortet nu er i en væsentlig bedre opløsning end tidligere. Samtidig skulle det også gerne fungerer bedre på en lille skærm, som f.eks. en SmartPhone.
  
 Endelig er det stadig muligt at downloade en pdf-version velegnet til udprintning. Endelig er det stadig muligt at downloade en pdf-version velegnet til udprintning.
blog/aendret_lokalitetskort.txt · Sidst ændret: 2017/01/17 18:11 af kes