Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:fotos_pa_hjemmesiden

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
blog:fotos_pa_hjemmesiden [2019/04/16 20:55]
kes
blog:fotos_pa_hjemmesiden [2019/04/16 20:56] (nuværende)
kes
Linje 8: Linje 8:
  
 ===== 1. Fotostriben på startsiden ===== ===== 1. Fotostriben på startsiden =====
-/* 
-Når man klikker på et af billederne får man et pop-up-vindue med en noget større udgave af billedet. Udover selve billedet kan man også se billedets titel, men ikke yderligere oplysninger. 
-Hvis man vil se billedet i fuld størrelse og alle de oplysninger som er knyttet til billedet, skal man klikke på teksten **View on Flickr** i nederste højre hjørne. Man forlader så vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet). 
-*/ 
 Når man klikker på et af billederne forlader man vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet). Der er også mulighed for skifte frem og tilbage til de øvrige billeder med pil-knapper til højre og venstre. Når man klikker på et af billederne forlader man vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet). Der er også mulighed for skifte frem og tilbage til de øvrige billeder med pil-knapper til højre og venstre.
 Under billedet er vist alle tilgængelige oplysninger. Bl.a. er der her også et link til det arts-album som billedet er placeret i, her kan man finde alle øvrige billeder af den pågældende art. Under billedet er vist alle tilgængelige oplysninger. Bl.a. er der her også et link til det arts-album som billedet er placeret i, her kan man finde alle øvrige billeder af den pågældende art.
Linje 34: Linje 30:
 Med "​Advanced"​ kan man også søge efter tags: "​Nordisk Lappedykker"​ rfst hovvig "Foto DO" , skulle gerne give alle billeder af Nordisk Lappedykker med tags: rfst, hovvig og Foto DO. Med "​Advanced"​ kan man også søge efter tags: "​Nordisk Lappedykker"​ rfst hovvig "Foto DO" , skulle gerne give alle billeder af Nordisk Lappedykker med tags: rfst, hovvig og Foto DO.
  
 +/*
 +Når man klikker på et af billederne får man et pop-up-vindue med en noget større udgave af billedet. Udover selve billedet kan man også se billedets titel, men ikke yderligere oplysninger.
 +Hvis man vil se billedet i fuld størrelse og alle de oplysninger som er knyttet til billedet, skal man klikke på teksten **View on Flickr** i nederste højre hjørne. Man forlader så vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet).
 +*/
  
 {{tag>​nyhed 2016}} {{tag>​nyhed 2016}}
blog/fotos_pa_hjemmesiden.txt · Sidst ændret: 2019/04/16 20:56 af kes