Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:lundsanger_lukker_foraret_2014

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

blog:lundsanger_lukker_foraret_2014 [2014/06/23 10:32] (nuværende)
jb oprettet
Linje 1: Linje 1:
 +<- [[:start]]
 +
 +====== Lundsanger lukker foråret 2014 ======
 +SKOVOMRÅDET PARADISDALEN HAR GJORT DET GODT I 2014: SKOVMÅR, PIROL OG LUNDSANGER 
 +
 +8/6 blev en Lundsanger fundet af KES (ikke overaskende!) i den gode skov ved Myntestien syd for Langesømosen. Sang livligt fra positioner højt i træerne. Det er vores hidtil seneste forårsfund af Lundsanger, hvor alle tidligere 8 forårsfund har ligget i sidste uge.
 +af maj. Det sene tidspunkt kunne give håb om en flerdagsfugl, men endnu engang var den væk dagen efter. 
 +
 +Som vanligt havde arten fundet kvalitetsskov, men det er første gang den er truffet hernede i dette område, der benævnes Paradisdalen.
 +Den kystnære del af dette område var stedet for en fantastisk dag-rastende Skovmår i marts. Og her endte årets eneste Pirol syngende 23/5 efter tidligere om morgenen at være hørt af JS hjemme fra matriklen fra østligste Højsandet.
 +
 +Et vejrskift nogle dage efter Lundsangerdagen fik hurtigt stemningen til at skifte. Kølig nordvest – og minsandten straks en Almindelig Skråpe fra Korshage. 
 +
 +Superforåret 2014 var forbi. Men der er jo altid huller. Lille Fluesnapper og Blåhals blev for eksempel ikke fundet. Begge kan nås til efteråret
 +
 +//Jørgen Bech, 2014/06/23 08:28 //
 +
 +
 +
 +{{tag>}}
 +
 +~~DISCUSSION~~
  
blog/lundsanger_lukker_foraret_2014.txt · Sidst ændret: 2014/06/23 10:32 af jb