Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


playground:hemmelig_side

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
playground:hemmelig_side [2020/05/23 20:56]
kes
playground:hemmelig_side [2020/05/23 20:56] (nuværende)
kes
Linje 87: Linje 87:
 For fåtallige arter, giver det god mening at finde månedstal og årstotaler. Men for almindelige arter, specielt standfugle, kan man reelt ikke bruge de konkrete tal til ret meget. Derimod vil man evt. godt kunne sammenligne årstotaler fra forskellige år og derudfra sige noget om den relative udvikling. For fåtallige arter, giver det god mening at finde månedstal og årstotaler. Men for almindelige arter, specielt standfugle, kan man reelt ikke bruge de konkrete tal til ret meget. Derimod vil man evt. godt kunne sammenligne årstotaler fra forskellige år og derudfra sige noget om den relative udvikling.
 Der medregnes både træk- og rasttal med OK=1 (eller ?1). Som udgangspunkt godkendes rastobs ved at OK sættes til 2, men i visse tilfælde kan man vurdere, at der ikke kan være tale om '​gengangere'​ og OK derfor kan sættes til 1. Der medregnes både træk- og rasttal med OK=1 (eller ?1). Som udgangspunkt godkendes rastobs ved at OK sættes til 2, men i visse tilfælde kan man vurdere, at der ikke kan være tale om '​gengangere'​ og OK derfor kan sættes til 1.
-=+
 **Træk:** Er i princippet et veldefineret tal, men kan i praksis være svært at bestemme præcist! **Træk:** Er i princippet et veldefineret tal, men kan i praksis være svært at bestemme præcist!
 I tabellen medregnes kun trækobs hvor OK=1 (eller ?1). I tabellen medregnes kun trækobs hvor OK=1 (eller ?1).
  
playground/hemmelig_side.txt · Sidst ændret: 2020/05/23 20:56 af kes