Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


rapp:tabelforklaring

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
Næste revision Begge sider næste revision
rapp:tabelforklaring [2018/03/09 10:22]
kes
rapp:tabelforklaring [2019/11/12 19:08]
kes
Linje 2: Linje 2:
  
 **Træk:** Summen af alle rapporterede træktal, gengangere er sorteret fra. **Træk:** Summen af alle rapporterede træktal, gengangere er sorteret fra.
-**Total:** Summen af træktal og rasttal. For rasttal er dag-gengangere sorteret fra, men samme rastende fugle kan være rapporteret flere gange i løbet af en måned. <color #ed1c24>Fra og med 2017 er rasttallene som udgangspunkt IKKE renset for gengangere.</color>+**Total:** Summen af træktal og rasttal. For rasttal er dag-gengangere sorteret fra, men samme rastende fugle kan være rapporteret flere gange i løbet af en måned.
 **MaxRst:** Største rapporterede rasttal. **MaxRst:** Største rapporterede rasttal.
-**Nobs eller N:** Antal observationer, gengangere er sorteret fra, men samme rastende fugle kan være rapporteret flere gange i løbet af en måned. <color #ed1c24>Fra og med 2017 er rasttallene som udgangspunkt IKKE renset for gengangere.</color>+**Nobs eller N:** Antal observationer, gengangere er sorteret fra, men samme rastende fugle kan være rapporteret flere gange i løbet af en måned.
 **Ndag:** Antal observationdage. **Ndag:** Antal observationdage.
 **Fænologi:** Perioder med observationer, tallet angiver datoen. **Fænologi:** Perioder med observationer, tallet angiver datoen.
rapp/tabelforklaring.txt · Sidst ændret: 2020/08/22 17:29 af kes