Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


rapp:tabelforklaring

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
rapp:tabelforklaring [2019/12/19 00:07]
kes
rapp:tabelforklaring [2020/01/03 16:14] (nuværende)
Linje 22: Linje 22:
   - Træk og Rast behandles uafhængigt af hinanden.   - Træk og Rast behandles uafhængigt af hinanden.
   - For trækobs medregnes kun tallene fra den observatør som har den største dagstotal for hver enkelt obsdag. Der tages ikke hensyn til lokalitet og tidspunkt!   - For trækobs medregnes kun tallene fra den observatør som har den største dagstotal for hver enkelt obsdag. Der tages ikke hensyn til lokalitet og tidspunkt!
-  - Rastobs behandles i to trin. I trin 1 findes den observatør som har det største samlede rasttal for hver enkelt obsdag og lokalitet. Alle disse obs medregnes under "​Nobs"​ og "​Ndag"​. I trin 2 splittes disse obs op i perioder (enten 10-dages-perioder eller for nogle arter måneder). For hver sammenhængende sekvens af perioder findes det maksimale rasttal og dette tal medregnes under "​total"​. For nogle arter kan opslutningen i lokaliteter dog være fravalgt.+  - Rastobs behandles i to trin. I trin 1 findes den observatør som har det største samlede rasttal for hver enkelt obsdag og lokalitet. Alle disse obs medregnes under "​Nobs"​ og "​Ndag"​. I trin 2 splittes disse obs op i perioder (enten 10-dages-perioder eller for nogle arter måneder). For hver sammenhængende sekvens af perioder findes det maksimale rasttal og dette tal medregnes under "​total"​. For nogle arter kan opsplitningen på lokaliteter dog være fravalgt.
rapp/tabelforklaring.txt · Sidst ændret: 2020/01/03 16:14 (ekstern redigering)