Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


rapp:tabelforklaring

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
rapp:tabelforklaring [2020/01/03 16:14]
127.0.0.1 ekstern redigering
rapp:tabelforklaring [2020/05/28 08:23] (nuværende)
kes
Linje 1: Linje 1:
 ====== Tabelforklaring ====== ====== Tabelforklaring ======
 +
 +Dette er den korte udgave. Her er en [[rapp:​langforklaring|længere forklaring!]] ​
  
 **Træk:** Summen af alle rapporterede træktal, gengangere er sorteret fra. **Træk:** Summen af alle rapporterede træktal, gengangere er sorteret fra.
 **Total:** Summen af træktal og rasttal, gengangere er forsøgt sorteret fra. **Total:** Summen af træktal og rasttal, gengangere er forsøgt sorteret fra.
 **MaxRst:** Største rapporterede rasttal. **MaxRst:** Største rapporterede rasttal.
-**Nobs eller N:** Antal observationer,​ gengangere er sorteret fra, men samme rastende fugle kan være rapporteret flere gange i løbet af en måned.+**Nobs eller N:** Antal observationer,​ gengangere er forsøgt ​sorteret fra.
 **Ndag:** Antal observationdage. **Ndag:** Antal observationdage.
 **Fænologi:​** Perioder med observationer,​ tallet angiver datoen. **Fænologi:​** Perioder med observationer,​ tallet angiver datoen.
Linje 23: Linje 25:
   - For trækobs medregnes kun tallene fra den observatør som har den største dagstotal for hver enkelt obsdag. Der tages ikke hensyn til lokalitet og tidspunkt!   - For trækobs medregnes kun tallene fra den observatør som har den største dagstotal for hver enkelt obsdag. Der tages ikke hensyn til lokalitet og tidspunkt!
   - Rastobs behandles i to trin. I trin 1 findes den observatør som har det største samlede rasttal for hver enkelt obsdag og lokalitet. Alle disse obs medregnes under "​Nobs"​ og "​Ndag"​. I trin 2 splittes disse obs op i perioder (enten 10-dages-perioder eller for nogle arter måneder). For hver sammenhængende sekvens af perioder findes det maksimale rasttal og dette tal medregnes under "​total"​. For nogle arter kan opsplitningen på lokaliteter dog være fravalgt.   - Rastobs behandles i to trin. I trin 1 findes den observatør som har det største samlede rasttal for hver enkelt obsdag og lokalitet. Alle disse obs medregnes under "​Nobs"​ og "​Ndag"​. I trin 2 splittes disse obs op i perioder (enten 10-dages-perioder eller for nogle arter måneder). For hver sammenhængende sekvens af perioder findes det maksimale rasttal og dette tal medregnes under "​total"​. For nogle arter kan opsplitningen på lokaliteter dog være fravalgt.
 +
rapp/tabelforklaring.1578064475.txt.gz · Sidst ændret: 2020/01/03 16:14 af 127.0.0.1