Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:fotos_pa_hjemmesiden

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
blog:fotos_pa_hjemmesiden [2017/11/12 15:39]
kes
blog:fotos_pa_hjemmesiden [2020/07/07 09:19] (nuværende)
kes [5. Artsarkivet]
Linje 8: Linje 8:
  
 ===== 1. Fotostriben på startsiden ===== ===== 1. Fotostriben på startsiden =====
-Når man klikker på et af billederne får man et pop-up-vindue med en noget større udgave af billedet. Udover selve billedet kan man også se billedets titel, men ikke yderligere oplysninger. +Når man klikker på et af billederne forlader man vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet). Der er også mulighed for skifte frem og tilbage til de øvrige billeder med pil-knapper til højre og venstre.
-Hvis man vil se billedet i fuld størrelse og alle de oplysninger som er knyttet til billedet, skal man klikke på teksten **View on Flickr** i nederste højre hjørne. Man forlader så vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet). +
-Der er også mulighed for skifte frem og tilbage til de øvrige billeder med pil-knapper til højre og venstre.+
 Under billedet er vist alle tilgængelige oplysninger. Bl.a. er der her også et link til det arts-album som billedet er placeret i, her kan man finde alle øvrige billeder af den pågældende art. Under billedet er vist alle tilgængelige oplysninger. Bl.a. er der her også et link til det arts-album som billedet er placeret i, her kan man finde alle øvrige billeder af den pågældende art.
  
Linje 26: Linje 24:
 ===== 5. Artsarkivet ===== ===== 5. Artsarkivet =====
 Vælg først artsgruppe i RF-hjemmesidens menu, og derefter art. Vælg først artsgruppe i RF-hjemmesidens menu, og derefter art.
-Under hver enkelt art på er der en billed-stribe med alle billeder af denne art, med de nyeste førstHvis man klikker på et af billederne, hopper man til denne arts album i Flickr. Her er de nyeste fotos desværre placeret sidstFlickr har fået meget kritik af dette, men de siger at der er tekniske grunde til at dette ikke kan ændres.+Under **Fotos** kan man her se billederne fra artens Flickr-albumDer er forskellige muligheder: 
 +1. Klik på pilene for at se billederne et ad gangen. 
 +2. klik på artsnavnet lige efter "Album —" overskriften for at skifte til Flickr og her se hele albummet. 
 +3Klik på billedet for at skifte til Flickr og se billedet i (næsten) fuld størrelse
  
 ===== 6. Flickr-søgning ===== ===== 6. Flickr-søgning =====
Linje 32: Linje 33:
 Med "Advanced" kan man også søge efter tags: "Nordisk Lappedykker" rfst hovvig "Foto DO" , skulle gerne give alle billeder af Nordisk Lappedykker med tags: rfst, hovvig og Foto DO. Med "Advanced" kan man også søge efter tags: "Nordisk Lappedykker" rfst hovvig "Foto DO" , skulle gerne give alle billeder af Nordisk Lappedykker med tags: rfst, hovvig og Foto DO.
  
 +/*
 +Når man klikker på et af billederne får man et pop-up-vindue med en noget større udgave af billedet. Udover selve billedet kan man også se billedets titel, men ikke yderligere oplysninger.
 +Hvis man vil se billedet i fuld størrelse og alle de oplysninger som er knyttet til billedet, skal man klikke på teksten **View on Flickr** i nederste højre hjørne. Man forlader så vores hjemmeside og skifter til Flickr. Billedet er nu i (næsten) fuld størrelse, (klik evt. på billedet).
 +*/
  
-{{tag>nyhed 2016}}+{{tag>teknik 2016}}
  
  
 ~~DISCUSSION~~ ~~DISCUSSION~~
blog/fotos_pa_hjemmesiden.1510497559.txt.gz · Sidst ændret: 2017/11/12 15:39 af kes