Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:opfolgning_pa_ynglefund_af_rodrygget_tornskade

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

blog:opfolgning_pa_ynglefund_af_rodrygget_tornskade [2015/08/27 17:47]
lb oprettet
blog:opfolgning_pa_ynglefund_af_rodrygget_tornskade [2015/08/28 10:56] (nuværende)
lb
Linje 44: Linje 44:
 I alt 13 par som er en fremgang på 5 par i forhold til sidste år, og langt over de for få år siden 4 par. Parret på Langesøengen eller den enlige unge øst for parkeringspladsen kan stamme fra nyt yngleforsøg af parret der forlod området NØ for det nordligste sommerhus. I alt 13 par som er en fremgang på 5 par i forhold til sidste år, og langt over de for få år siden 4 par. Parret på Langesøengen eller den enlige unge øst for parkeringspladsen kan stamme fra nyt yngleforsøg af parret der forlod området NØ for det nordligste sommerhus.
  
-Der er desværre kun registreret 9 unger fordelt på kuld. Men da kontrol af ynglesucces ultimo juli/primo august, på grund af vejret, har været begrænset kan der sagtens være flere par der har haft ynglesucces.+Der er desværre kun registreret 9 unger fordelt på kuld. Men da kontrol af ynglesucces ultimo juli/primo august, på grund af vejret, har været begrænset kan der sagtens være flere par der har haft ynglesucces.
  
 Undertegnede modtager gerne meldinger om yderligere ynglefund ligesom at bemærkninger/tilføjelser til ovenstående modtages med tak. Undertegnede modtager gerne meldinger om yderligere ynglefund ligesom at bemærkninger/tilføjelser til ovenstående modtages med tak.
blog/opfolgning_pa_ynglefund_af_rodrygget_tornskade.txt · Sidst ændret: 2015/08/28 10:56 af lb